Informatieavond BAAT VOOR DE SPORT

Informatieavond BAAT VOOR DE SPORT

Onze aanvoerder Ivo Steins organiseert in samenwerking met Baat Accountants & Adviseurs op woensdag 7 november om 19:00 uur een informatieavond voor handbalverenigingen uit de regio. Op deze avond zullen de aanwezigen van uitleg worden voorzien over hoe u als vereniging iets terug kunt doen voor de vrijwilligers die zich jaar in, jaar uit kosteloos inzetten voor de vereniging, of hoe u als vereniging met dank aan deze vrijwilligers de verenigingskas kunt spekken. De voordelen kunnen oplopen tot maar liefst € 780,- per vrijwilliger voor de vrijwilliger zelf, of indien de vrijwilliger hiervoor kiest voor de vereniging.

Het bijwonen van deze avond is geheel kosteloos en aan het einde van de avond zullen wij jullie eveneens kosteloos voorzien van de benodigde formulieren om de voordelen zelf te kunnen verwezenlijken!

Indien u deze informatieavond wilt bijwonen, dient u zich uiterlijk vrijdag 26 oktober aan te melden door een e-mail te sturen naar Ivo Steins en aan te geven met hoeveel personen (1 of 2) u namens uw vereniging aanwezig zult zijn.

Hopelijk tot 7 november, des te meer aanwezigen, des te meer BAAT voor de Sport!