LIONS talenten verliezen deel 1 van tweeluik tegen Smezo/BFC

LIONS talenten verliezen deel 1 van tweeluik tegen Smezo/BFC

Op zaterdag startte voor Lions 1 de route naar het landskampioenschap, terwijl de Lions Welpen de eerste stappen zetten richting volgend seizoen. Inzet van de nacompetitie is een vrijgestelde plaats in de Bekercompetitie voor komend seizoen, dus dit in combinatie met een eerste stap richting basisplaats verdienen voor komend seizoen zou genoeg inzet moeten zijn om de nacompetitie volle gas te geven.
Als je dan de nacompetitie mag starten met de streekderby tegen BFC dan wordt er vuurwerk verwacht.
 
Dat bleek ook bij aanvang van de wedstrijd. Na een zwak begin kwamen de talenten al snel op achterstand. Keihard werd er vervolgens gevochten voor iedere meter in de verdediging, maar aanvallend schortte het nogal. Dit resulteerde in een 9-9 ruststand. 
Na een aantal wisselingen in bezetting in de rust werd er verder gespeeld, echter ging het al snel bergafwaarts. De ploeg leek vrijwel stuurloos en aanvallend werd er in 20 minuten tijd slechts 1 goal gemaakt. Verschillende tactische snufjes werden uit de hoge hoed getoverd, echter niets hielp. Helaas werd er een eindstand van 14-22 op het scorebord genoteerd en werd de doelman van BFC terecht tot MOTM uitgeroepen. 
 
Het seizoen hoeft echter niet in mineur te eindigen. Nu is het zaak dat de jonge leeuwen hun wonden likken en komend weekend hun uiterste best doen om alsnog een ronde verder te komen in de nacompetitie. De hal in Beek zal weer bomvol zijn, dus aan motivatie mag het niet ontbreken. Tot volgende week!