OCI-LIONS 2 gastheer in Glanerbrook

OCI-LIONS 2 gastheer in Glanerbrook

OCI-LIONS 2 heeft twee sterke teams uitgenodigd voor een Trio toernooi in Glanerbrook. Zonder de talenten Tim Roefs, Koen van Dijk en Martijn Kleijers, die momenteel spelen op het EK U18 in Oostenrijk, begonnen de jongens tegen KTSV Eupen. 

KTSV Eupen dat in de 2de Nationale Divisie van Belgie uitkomt speelde een goede wedstrijd. Eupen heeft dit seizoen een zeer sterk team, met de nodige schotkracht en ervaring. Iets wat in deze wedstrijd het verschil maakte. De talenten van OCI-LIONS begonnen zeer goed aan de wedstrijd en hebben moedig gestreden, maar konden het verschil helaas niet maken. Ze verloren de wedstrijd met 27-30. 
 

Doelpuntenmakers: Mark (2), Ids (1), Thomas (5), Tim P (2), Stijn (3), Yakko (1), Sverre (8), Cas (1), Kaz (1), Marijn (2), Tristen (2).

 

In de tweede wedstrijd speelde KTSV Eupen tegen Borussia Mönchengladbach. Het was goed te zien dat Eupen al veel krachten verspeeld had in de eerste wedstrijd tegen OCI-LIONS 2. De robuuste dekking van Borussia zorgde ervoor dat de mannen van Eupen het zwaar hadden. Hoewel ze vooral leunde op de schotkracht en ervaring verloren ze de wedstrijd met 22-30. 

 

In de derde wedstrijd speelde OCI-LIONS 2 tegen Borussia Mönchengladbach. Wederom een interessante wedstrijd. Hoewel bij OCI-LIONS 2 de pijntjes en vermoeidheid begon toe te slaan, wisten de talenten zich nog goed te weren tegen de fysieke Duitse tegenstand. Het lukte de jongens zelfs nog om 10 minuten voor tijd nog op gelijke hoogte te komen. Helaas trokken de talenten van OCI-LIONS 2 toch aan het kortste eind en verloren ze de wedstrijd met 25-28. 

 

Doelpuntenmakers: Mark (4), Ids (3), Thomas (3), Kaz (1), Tim P (1), Stijn (2), Yakko (3), Marijn (1), Sverre (4), Tristen (2) en Cas (1).

 

Nog een extra bedankje voor onze scheidsrechters, Koldobieke Ramos en de broers René en Frank Beaumont, die prima wedstrijden gefloten hebben.

 

Kortom, mooie wedstrijden en een sterk collectief optreden van OCI-LIONS 2. Op naar volgende week.