OCI-LIONS 2 komt wederom iets tekort

Na een moeilijke 1e competitie wedstrijd stond er deze week wederom een mooie wedstrijd op het programma. De OCI-LIONS talenten reisden af naar Aalsmeer om daar tegen Aalsmeer 2 te spelen. Een uitgebalanceerde tegenstander met veel talenten maar ook met de nodige ervaring binnen het team.

Onze jonge mannen hadden zich verheugd op een leuke wedstrijd. Helaas liep het vanaf de beginfase stroef voor OCI-LIONS 2. Het duurde te lang voordat OCI-LIONS 2 eindelijk in de wedstrijd kwam, waardoor ze in de eerste helft op achterstand kwamen (17-11). 

De jongens van OCI-LIONS 2 kwamen gretig uit de kleedkamer, ze waren vastbesloten om de achterstand goed te maken. De inhaalslag werd ingezet en de achterstand werd beetje bij beetje weggewerkt. Maar helaas kwam deze inhaal slag te laat en verloren de jongens de wedstrijd met 2 doelpunten verschil (29-27). 

Er worden helaas nog te veel fouten gemaakt die in de Eredivisie natuurlijk meteen genadeloos worden afgestraft. Aalsmeer 2 is dan ook de terrechte winnaar van deze wedstrijd.

Volgende week zaterdag (14 september) speelt OCI-LIONS 2 om 20:00 uur de volgende wedstrijd tegen BFC in Beek. We kunnen weer alle steun gebruiken!