OCI-LIONS 2 pakt twee belangrijke punten

OCI-LIONS 2 pakt twee belangrijke punten

Na een goede prestatie van vorige week stond vandaag de uitwedstrijd tegen rivaal Aalsmeer 2 op het programma. Het zonnetje scheen volop en de eerste carnavalsoptochten waren al in de Limburgse steden in volle gang. Bij winst stijgen de OCI-LIONS talenten naar een derde plek in de Eredivisie. Alleen winnen in en tegen Aalsmeer 2 is dat een hels karwei.

De wedstrijd ging om 15:00 uur starten en helaas begonnen de OCI-LIONS talenten slordig en matjes. Dit resulteerde in een 0-3 achterstand. Gelukkig begonnen de OCI-LIONS talenten al snel te handballen en kwamen puntje voor puntje terug. De dekking stond steeds solider en er was bijna geen doorkomen aan voor Aalsmeer 2 dat met een snel spel de dekking uit elkaar probeerde te krijgen. De spanning in de wedstrijd was goed voelbaar en het was genieten voor het publiek.

De rust werd behaald met een 13-15 voorsprong. Maik en Bart zetten in de rust de tactische puntjes op de i. Het was nu afwachten hoe weerbaar OCI-LIONS 2. Het was mooi om te zien hoe de jongens bleven gaan en goed handbal lieten zien. Hoewel er menig gele en zelfs een rode kaart werd geincaseerd, bleven ze handballen. Zelfs toen OCI-LIONS 2 op cruciale momenten nog maar met 4 spelers in het veld stond. Door het snelle spel werd zelfs in onder tal gescoord. De voorsprong was gering maar bleef overeind. Eindstand 30-32. 

Man of the match: Ids Eussen

Doelpuntenmakers: Yakko (1), Tim P (4), Cas (4), Thomas (7), Ids (9), Martijn (2), Marijn (3), Mark (2).

Door deze 2 punten komt OCI-LIONS 2 op de derde plek in de Eredivise. Petje af voor de talenten. Zaterdag speelt OCI-LIONS 2 tegen Volendam 2 in de Stadssporthal. Je mag verkleed komen!