OCI-LIONS 2 speelt goede wedstrijd tegen Handbal Houten

OCI-LIONS 2 speelt goede wedstrijd tegen Handbal Houten

OCI-LIONS 2 speelde zatardag 13 oktober tegen de kampioen van de eredivisie van afgelopen seizoen, Handbal Houten. Na twee mindere wedstrijden zullen de jongens vandaag alles uit de kast moeten halen om de reeks te door breken. Na een mooie motiverende speech in de bus van teambegeleider Johnny Habets begonnen de jongens aan de wedstrijd. 

De mannen van Handbal Houten speelde goed en wisten dan ook steeds wat puntjes weg te lopen bij onze jongens, maar deze gaven niet op. Er werd voor elkaar gevochten en door goed samen te spelen wisten ze steeds weer bij te blijven. 

Na de rust wisten de jongens zelfs terug te komen tot 1 punt verschil. Uiteindelijk verloren ze met 28-25, maar konden de jongens met opgeheven hoofd het veld verlaten. De reeks van mindere wedstrijden lijkt doorbroken. 

Komend weekend kunnen de jongens zich opmaken voor Aristos die op bezoek komen in Glanerbrook. We kunnen dan weer alle steun gebruiken. Hou de website en onze social media's in de gaten voor de wedstrijd aankondigen.

Doelpuntenmakers: Tristen (1), Koen (1), Sverre (5), Yakko (1), Cas (5), Stijn (1), Ids (4), Mark (2) en Kaz (5).

Man of the Match: Cas Driessen