OCI-LIONS 2 verliest nipt van Quintus

Dit weekend kwam Quintus uit Kwintsheul op bezoek in Glanerbrook. Een sterk team dat graag wil promoveren naar de Bene-league. Toch heeft Quintus moeite met de druk en heeft al een aantal punten laten liggen. OCI-LIONS 2 lijkt elke week beter en beter te wordt en kan het Quintus dus behoorlijk lastig maken. Ondanks de diverse gebelesseerden spelers aan de kant van OCI-LIONS 2, is de selectie van OCI-LIONS 2 groot genoeg om de gemiste spelers op te vangen.

 

De beginfase was een leuke strijd om naar te kijken. Het ging meteen hard tegen en hard en er werd fysiek handbal gespeeld. De strijd ging gelijk op en beide partijen wisten niet de overhand te nemen. Bram Kleijkers stond goed te keepen, maar in de aanval kon het verschil niet gemaakt worden door het iets wat slordige spel van OCI-LIONS 2. De rust werd behaald met een nipte achterstand (10-11). 

 

De wedstrijd ging in de tweede helft eigenlijk op hetzelfde ritme door. Aan beide kanten werd slordig gehandbald en er waren veel tijdstraffen. OCI-LIONS 2 heeft zelfs een moment met maar 3 spelers in het veld gestaan. Toch bleven de jongens ervoor gaan en proberen om als winnaar uit de strijd te komen. Het mocht helaas niet baten, door de vele ondertal momenten kwam er enorm veel ruimte waar Quintus goed gebruik van wist te maken. Uiteindelijk kwam OCI-LIONS 2 tekort en verliest de wedstrijd met 20-23.

  

Rentree Mats Pastoor

Mats heeft 1,5 jaar gerevalideerd van een kruisbandblessure. Hij heeft een lange periode hard moeten trainen om weer te kunnen handballen. Al het harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen en Mats heeft weer minuten gemaakt. 

 

Doelpuntenmakers: Tim R (5), Thomas (3), Jesper (2), Tim P (2), Tristen (1), Cas (1), Ids (6). 

 

Volgend weekend hebben de jongens van OCI-LIONS 2 rust en staat er geen wedstrijd op het programma.