OCI-LIONS 2 wint beide oefenwedstrijden

OCI-LIONS 2 wint beide oefenwedstrijden

OCI-LIONS 2 kan tevreden terug kijken op het eerste oefentoernooi van het nieuwe seizoen. In Haacht werd zowel van HC Atomix gewonnen als van HC Kraainem. Beide ploegen komen uit in de Belgische eredivisie. 

In een warme hal, begonnen de talenten aan de eerste wedstrijd tegen HC Atomix. Met een handje vol nieuwe spelers en nog een aantal missende talenten, was het in het begin nog zoeken voor de OCI-LIONS 2. Al snel wisten de talenten elkaar te vinden, zo wist Mike Kusters al snel de nieuwe hoekspeler Koen van Dijk te vinden in de break. Ook Thomas Dekker had geen moeite om de cirkelspelers vanaf het midden slim aan te spelen. Toch gaven de Belgen niet snel op en ging de wedstrijd gelijk op. Het was OCI-LIONS 2 dat aan het langste einde wist te trekken en won de wedstrijd met 28-26. 

Na een korte pauze en de nodige frisse lucht begonnen de talenten aan de tweede wedstrijd. HC Kraainem moet gedacht hebben, die jongens zijn al moe. Laten we ze in het begin helemaal overlopen dan winnen we vast wel. HC Kraainem ging dan ook in een hoog tempo van start en overrompelde OCI-LIONS 2 een beetje. Maar de jongens wisten hun eigen spel weer te spelen, waardoor HC Kraainem al snel werd terug gepakt. Wederom door goed samen spel, wist OCI-LIONS 2 te winnen. HC Kaainem werd met 31-28 verslagen. 

Twee mooie overwinningen en goed spel van de jongens, zorgt voor een veelbelovend begin van het seizoen. 

Komend weekend staat een Trio toernooi op het programma in Glanerbrook. 


Om 12:30 uur zal OCI-LIONS 2 tegen Eupen spelen en om 16:30 uur spelen de talenten tegen M gl.B