OCI-LIONS wint overtuigend in Panningen

Afgelopen zaterdag, 31 augustus stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en van de BENE-League op het programma. 
En gelijk een mooie wedstrijd, namelijk de derby in Panningen tegen BEVO.

De mannen gingen gelijk fanatiek van start en dat resulteerde in een mooie 4-9 na twaalf minuten. Dit verschil werd rond de twintigste minuut vergroot naar 7-14. De mannen gingen de rust in met een 14-19 voorsprong.

In de tweede helft bleef LIONS fel en met nog een kwartier spelen was het verschil acht treffers, 20-28.
OCI-LIONS speelden de wedstrijd mooi uit wat resulteerde in een 26-35 overwinning.

Assistent Lambert Schuurs blikte na afloop tevreden terug:
“ De mannen waren fanatiek, gingen voor de overwinning en dat zag je vanaf de eerste minuut. De dekking stond zeer goed en aanvallend stond het, wat resulteerde in veel doelpunten. Het hele team heeft gespeeld, met uitzondering van Bram Versteegden die licht geblesseerd was en Mats Pastoor en Martijn Kleijkers die niet bij selectie zaten vandaag.” Aldus Lambert.

Uitblinkers bij LIONS waren Jasper Adams en Joao Ramos met beide 8 treffers.
Ramos was zeer enthousiast na de wedstrijd :
“In de eerste helft speelden we perfect met zeer hoog tempo. Ze konden me goed vinden en ik maakte het voor hun af. BEVO kon ons spel niet volgen. Het was wel zeer warm in de hal vandaag. Dit hebben we als team goed gemanaged en dat kon ook omdat we in het begin al een groot verschil hadden gemaakt door onze power.
In de tweede helft was ik licht geblesseerd aan mijn heup, zodoende zocht ik andere spelers en die namen het goed over. Kortom ik vond het een goede teamprestatie”. Glimlachte Ramos.

Dinsdag 10 september staat de volgende wedstrijd op het programma. De mannen spelen dan thuis in Sittard tegen Handbal Achilles Bocholt.

Doelpunten OCI-LIONS: 
Joao Ramos en Jasper Adams 8, Joris Baart 5, Ivo Steins en Rob Schmeits 4, Pieter Strauven en Serge Heijnen 2, Roel Adams en Lino Janssen 1.

Foto's: FotoReza

OCI-LIONS vs BEVO