Topprestatie OCI-LIONS 2

Topprestatie OCI-LIONS 2

Wederom stond gisteren een mooie wedstrijd op het programma. De nummer 4 uit de eredivisie DFS Arnhem kwam op bezoek in Glanerbrook. Een sterke, fysieke tegenstander die zeker geen punten wil laten liggen in Limburg. Voor OCI-LIONS 2 stond ook veel op het spel. Met een mogelijke winst zou de ploeg weer aansluiting vinden, terwijl als ze zouden verliezen bleven ze steken onderaan de middenmood.

In de aanvang van de wedstrijd had OCI-LIONS 2 de dekking prima op orde. Bram Kleijkers mocht deze wedstrijd in het doel beginnen. De start ging gelijk op, na 20 minuten was de stand 9-9. Onder leiding van een prima spelend Tim Posthuma werd iedere aanval goed ingezet. De laatste 10 minuten van de 1e helft werd de voorsprong opgebouwd. De rust werd behaald met een 13-11 voorsprong.

In de 2e helft gingen de jonkies gestaag verder. De voorsprong werd ruimer en de talenten kwamen eigenlijk niet in de problemen. Ook menig fysieke duel werd niet geschroomd en de jongens gingen voor elkaar door het vuur. De laatste 10 minuten van de wedstrijd gingen in. Ondanks de rode kaarten en de vele gele kaarten, bleven de talenten voor elk punt gaan. OCI-LIONS 2 kwam niet meer in de problemen en sloot deze wedstrijd winnend af. Eindstand 23-20. Een geweldig resultaat.

Man of the match: Tim Posthuma

Doelpuntenmakers: Yakko (3), Tim P (7), Cas (1), Thomas (3), Ids (7), Martijn (2).

Volgende week wacht Aalsmeer op de OCI-LIONS talenten.