Verlies voor KEMBIT-LIONS 2 bij de koploper

Ditmaal reisden KEMBIT-LIONS 2 af naar Kwintheul. Hier stond de koploper van de Eredivisie Quintus de jonge mannen op te wachten. Na het goede spel van KEMBIT-LIONS 2 in de vorige wedstrijden was er goede hoop op eventueel een stunt te realiseren.

Vanaf het startsignaal was de tegenstander fysiek sterk en getergd om voor de winst te strijden. Ondanks dat KEMBIT-LIONS 2 zich hiertegen had willen wapenen waren de jonge KEMBIT-LIONS 2 talenten niet bij machten om dit tegen te houden. Dit resulteerde in een achterstand. Toch, zoals we gewend zijn van de talenten bleven ze strijden, waardoor het verschil ca. 4 goals bleef. De hoop was er nog steeds op een goed resultaat. Helaas raakte ook nog Jesper wederom geblesseerd aan zijn schouder. De ruststand werd behaald met een achterstand van 5 goals 13-8. Zelf werd maar weinig gescoord.

Het was een zware wedstrijd. Het was belangrijk om in de wedstrijd te blijven. In de beginfase van de 2e helft lukt dit goed. De achterstand werd kleiner gemaakt naar een verschil van 3. Toen Quintus zag dat KEMBIT-LIONS 2 weer hoop gingen krijgen, werd fysiek een tandje bijgezet. Je zag aan de koppies van KEMBIT-LIONS 2 dat het er ditmaal niet in zat om voor een stunt te zorgen. De wedstrijd was gelopen, het verlies was een feit. Eindstand 31-21.

Doelpuntenmakers: Tim R (1), Yakko (1), Ryan (1), Tim P (4), Robin (2), Tristen (2), Stijn (4), Cas (3), Ids (3).

Een grote dankjewel aan de mee- en nagereisde supporters en natuurlijk ook aan Heijthuijzen Touringcars.

Aanstaande donderdag staat de verre uitreis op het programma naar Emmen, voor de 1/8 finale beker. Een geweldig affiche E/O Hs1 tegen KEMBIT-LIONS 2.