Voorbeschouwing en interview met Ivo Steins

🎙️Voorbeschouwing en interview met Ivo Steins op de derby van morgen 😍

 

Allereerst fijne vakantie gehad?

Hele fijne vakantie gehad. 3 weken met mijn vriendin Marokko ontdekt, veel nieuwe indrukken opgedaan en vooral helemaal tot rust gekomen.

Hoe kijk je terug op de voorbereiding en de oefenwedstrijden richting het seizoen dat morgen begint?

We hebben een goede voorbereiding gehad, met name omdat iedereen fysiek in orde is teruggekeerd van vakantie. We hebben een nieuwe coach met nieuwe ideeen. Het duurt altijd even voordat deze door de groep worden opgepakt maar ik denk dat we niet ontevreden mogen zijn over hoe we er nu, aan het eind van de voorbereiding, ervoor staan. Er is hard maar ook gericht getraind!

Hoe kijk je naar komend seizoen en wat zijn daarin je persoonlijke doelstellingen?

Persoonlijk wil ik mijn beste seizoen van mijn carriere gaan spelen. Iedere dag individueel en natuurlijk als collectief beter worden, zodat we in het weekend onze fans kunnen laten zien waartoe we in staat zijn!

Bijzonder is natuurlijk ook het EK in januari, waar ik heel graag bij wil zijn in een goede vorm!

Wat zijn je verwachtingen over de derby tegen Bevo in Panningen?

Ik verwacht een Bevo dat gebrand is om van ons te winnen. Zij hebben zich behoorlijk geroerd op de transfermarkt en hebben een aantal gerichte versterkingen gehaald. Wij hebben ons als collectief herpakt en kunnen versterken in de voorbereiding. Ik ben ervan overtuigd dat we zaterdag een LIONS gaan zien dat nóg liever van Bevo wil winnen dan andersom. Ik ben de competitieplanner zeer dankbaar dat wij met de mooiste wedstrijd van het jaar mogen beginnen, en ik hoop dat ons publiek massaal naar Panningen trekt!

We mogen eindelijk weer, wij kunnen niet meer wachten!
🔥🔥🔥🔥